Betonvloer

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Specialist in vloeren

Wanneer u een betonvloer wilt laten storten door een specialist, bent u bij Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. aan het juiste adres. Al ruim 40 jaar zijn wij werkzaam bij bedrijven en particulieren voor het storten van mooie strakke betonvloeren. Bent u benieuwd wat we voor uw woning of bedrijfspand kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte voor een betonvloer.

 

Scherpe prijzen

Doordat wij weinig overhead kosten hebben kunnen wij onze werkzaamheden uitvoeren tegen concurrerende tarieven. Niettemin kiezen wij voor materialen van fabrikanten die in de praktijk hun betrouwbaarheid en duurzaamheid al volop hebben bewezen. Op al onze vloeren geven wij bij normaal gebruik een garantie van 2 jaar op slijtage of loslatende hechting.

Betonvloer voor bedrijfspand of woning

Bij een betonvloer denken veel mensen al snel aan een bedrijfspand, zoals een loods of een garage. Dat komt natuurlijk omdat ze makkelijk te reinigen zijn, tegen een stootje kunnen en krasbestendig zijn. Maar de betonvloer is tegenwoordig zeker niet alleen maar in bedrijfspanden te vinden! Ook particulieren kiezen er steeds vaker voor om er een in hun woning te laten storten. Zij profiteren van dezelfde voordelen als bedrijven, maar een betonvloer staat ook nog eens heel mooi bij veel verschillende interieurstijlen. Met de juiste accessoires is hij geschikt voor bijvoorbeeld een industrieel of modern, maar zeker ook voor een klassiek of natuurlijk interieur. Of u nu een betonvloer in uw woning wilt laten storten, of dat u op zoek bent naar een stevige, betrouwbare bedrijfsvloer, Leen van Zuydam helpt u graag verder.

Voordelen van een betonvloer

Wanneer u een betonvloer laat storten, zult u gaan profiteren van een flink aantal voordelen. Wij zetten de grootste voordelen op een rij:

 • De betonvloer is (vrijwel) volledig naadloos, waardoor u geen last krijgt van voegen waar stof en ander vuil tussen zit, of slijtage aan de voegen.
 • Mede door het naadloze karakter is de vloer ook heel hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Ideaal voor bijvoorbeeld restaurants en fabrieken, maar ook voor thuis.
 • U kunt flink variëren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om kleurstof toe te voegen om de vloer een kleur te geven, en kunt u het naar wens laten afwerken (bijvoorbeeld glanzend of mat).
 • Het is mogelijk om groeven in de vloer te laten slepen om het eruit te laten zien als een tegelvloer. De afstanden en diktes kunt u natuurlijk helemaal zelf bepalen.
 • De betonvloer is sterk en heeft een lange levensduur.

Service van Leen van Zuydam

Laat uw betonvloer door Leen van Zuydam leggen, en u zult niet alleen profiteren van een product van topkwaliteit, maar ook van zeer goede service. Zo mag u het volgende van ons verwachten:

 • We hanteren geen voorrijkosten
 • U ontvangt altijd een eerlijke, kosteloze en vrijblijvende offerte
 • Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij een echte autoriteit in het vak
 • U krijgt 2 jaar garantie op alle vloeren die we leveren
 • We storten een betonvloer voor zowel bedrijven als particulieren

Vrijblijvende offerte voor een betonvloer

Wilt u een mooie, strakke betonvloer laten storten, wilt u meer informatie over onze service of zou u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 11 23 90 94 of door een mail te sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. is uw partner voor een mooie, strakke betonvloer.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN