Designvloer

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Geef het interieur een eigen identiteit

Bent u op zoek naar een mooie designvloer voor uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor de mooiste vloeren in een design die helemaal bij het interieur van uw woning of pand passen. Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden van een designvloer voor u zijn? Neem dan contact op met onze specialist voor meer informatie en ontvang een vrijblijvende offerte.

 

Scherpe prijzen

Doordat wij weinig overhead kosten hebben kunnen wij onze werkzaamheden uitvoeren tegen concurrerende tarieven. Niettemin kiezen wij voor materialen van fabrikanten die in de praktijk hun betrouwbaarheid en duurzaamheid al volop hebben bewezen. Op al onze vloeren geven wij bij normaal gebruik een garantie van 2 jaar op slijtage of loslatende hechting.

Designvloer voor bedrijven en particulieren

Bij Leen van Zuydam kunt u terecht voor een prachtige designvloer. Wij zijn dé specialist op het gebied van kunststof vloeren. Wanneer u voor onze service kiest bij het leggen van een mooie designvloer, kunnen we hem voorzien van elk gewenst motief. Op die manier kunt u het interieur bij u thuis, of die van uw bedrijf, echt voorzien van een eigen identiteit.

Waar onze designvloeren aan voldoen

Een designvloer van Leen van Zuydam ziet er natuurlijk niet alleen super mooi uit. Wij leggen strakke, naadloze vloeren. Bij veel vloeren gaat stof en ander vuil tussen de naden zitten. Dat is bij onze designvloer dus niet het geval. Het reinigen is ook zeer eenvoudig, wat niet alleen handig is voor in een woning, maar ook in bijvoorbeeld een kantoor heel belangrijk is. Op de vloeren die we leggen krijgt u altijd twee jaar lang garantie. Wij garanderen dat u in die tijd geen tekenen van slijtage aan uw designvloer zult zien, en dat de hechting van de vloer niet zal loslaten. We verwerken namelijk alleen maar materialen van topkwaliteit.

De service van Leen van Zuydam

Kies voor onze designvloer, en u kiest naast een prachtige, hoge kwaliteit vloer ook voor de voordelen van onze service. Onze service bestaat onder andere uit:

 • Meer dan 40 jaar ervaring, we zijn een echte autoriteit in het vak
 • Altijd een eerlijke, kosteloze en vrijblijvende offerte
 • We hanteren geen voorrijkosten
 • We leveren een designvloer voor zowel particulieren als bedrijven
 • In de hele Benelux zijn we werkzaam, en we hebben ook opdrachtgevers in Duitsland, Frankrijk en Italië

Vrijblijvende offerte voor designvloer

Wilt u ook profiteren van de kwaliteit en de service van Leen van Zuydam, en een designvloer door ons laten leggen? Neem dan contact op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 11 23 90 94 of een mail sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. is uw partner voor een prachtige designvloer.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN