Gietvloer

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Nieuwe kunststof vloer laten plaatsen

Wilt u een mooie, strakke gietvloer laten plaatsen? Dan bent u bij Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. aan het juiste adres. Wij leveren de mooiste gietvloeren in allerlei kleuren om ervoor te zorgen dat de vloer een geheel vormt met de rest van uw interieur. Wilt u weten wat de mogelijkheden van een gietvloer in uw woning of bedrijfspand zijn, en wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Scherpe prijzen

Doordat wij weinig overhead kosten hebben kunnen wij onze werkzaamheden uitvoeren tegen concurrerende tarieven. Niettemin kiezen wij voor materialen van fabrikanten die in de praktijk hun betrouwbaarheid en duurzaamheid al volop hebben bewezen. Op al onze vloeren geven wij bij normaal gebruik een garantie van 2 jaar op slijtage of loslatende hechting.

Waarom kiezen voor gietvloer

Wanneer u kiest voor een gietvloer in uw woning of bedrijfspand, profiteert u van een flink aantal voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij:

 • Door de vele mogelijkheden op het gebied van kleur en stijl, kunt u een gietvloer laten leggen die volledig bij uw interieur past.
 • De gietvloer is in bijna elke ruimte toe te passen. Sommige gietvloeren zijn zelfs geschikt voor badkamers.
 • De vloer kan gecombineerd worden met vloerverwarming.
 • Een gietvloer is naadloos. Hierdoor vormt de vloer een prachtig geheel en is hij heel makkelijk te onderhouden.
 • Kan op een bestaande vloer gerealiseerd worden.

Gietvloer van hoge kwaliteit

Wanneer u een gietvloer van hoge kwaliteit wilt laten plaatsen, kunt u terecht bij Leen van Zuydam. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbrengen van kunststof vloeren, en gaan in heel Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Italië en Duitsland aan de slag, bij zowel bedrijven als particulieren. We leveren zowel epoxy gietvloeren (die zich kenmerken door extreme hardheid en slijtvastheid) als polyurethaan gietvloeren (die zeer goed bestand zijn tegen chemicaliën, en ook mooi staan als decoratieve vloer voor particulieren). Bij het leggen van een gietvloer gebruiken we altijd materialen van hoge kwaliteit. Met ruim 43 jaar ervaring in het vak, hebben we elke situatie wel eens voorbij zien komen, en kunnen we u dus ook goed adviseren over de beste mogelijkheden van een gietvloer in uw pand.

Service van Leen van Zuydam

Wanneer u kiest voor een gietvloer van Leen van Zuydam Vloertechniek, kiest u niet alleen voor een hoogwaardig product, maar ook voor excellente service. Voordelen van onze service zijn onder andere:

 • We hanteren geen voorrijkosten
 • U ontvangt altijd een eerlijke, kosteloze en vrijblijvende offerte
 • Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een echte autoriteit in het vak
 • We leveren onze service niet alleen aan bedrijven, maar ook aan particulieren
 • Ons werkgebied is in de hele Benelux, en we hebben ook opdrachtgevers in Duitsland, Frankrijk en Italië

Vrijblijvende offerte voor een gietvloer

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een gietvloer voor uw woning of bedrijfspand, of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 11 23 90 94 of door een mail te sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. is uw specialist voor het leggen van een mooie, strakke gietvloer.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN