Polyurethaan gietvloeren

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Stijlvolle vloeren voor particulieren en bedrijven

Kiest u ook voor stijlvolle, praktische polyurethaan gietvloeren in uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar lang leggen we verschillende soorten vloeren, waaronder polyurethaan gietvloeren. Dat doen we in de hele Benelux, maar we hebben ook klanten in Duitsland, Frankrijk en Italië. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van onze kwaliteit en service. Wilt u weten wat de mogelijkheden van een polyurethaan gietvloer voor uw pand zijn? Twijfel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte.

 

Scherpe prijzen

Doordat wij weinig overhead kosten hebben kunnen wij onze werkzaamheden uitvoeren tegen concurrerende tarieven. Niettemin kiezen wij voor materialen van fabrikanten die in de praktijk hun betrouwbaarheid en duurzaamheid al volop hebben bewezen. Op al onze vloeren geven wij bij normaal gebruik een garantie van 2 jaar op slijtage of loslatende hechting.

Wat zijn polyurethaan gietvloeren?

Een polyurethaan gietvloer is een kunststof gietvloer die over een bestaande vloer aangebracht kan worden. De vloer is mooi strak en naadloos. Dit type vloer werd in de jaren 60 ontwikkeld voor in de industrie. Hij kenmerkt zich door het feit dat hij zeer goed bestand is tegen chemicaliën. Daarom is de polyurethaan gietvloer dus uitstekend geschikt voor de industrie, maar hij wordt ook steeds populairder voor gebruik door particulieren. Het is namelijk een zeer decoratieve vloer. Bij Leen van Zuydam kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor mooie, hoge kwaliteit polyurethaan gietvloeren voor een scherpe prijs.

Voordelen van een polyurethaan gietvloer

Wij hebben de voordelen van een polyurethaan gietvloer handig voor u op een rij gezet:

 • Zeer goed bestand tegen chemicaliën, wat de vloer ideaal maakt voor de industrie
 • Het schoonmaken van de vloer is erg makkelijk, want hij is volledig naadloos waardoor er stof en ander vuil tussen de voegen blijft zitten
 • Hij is uitstekend te combineren met vloerverwarming, want hij is licht elastisch en kan niet scheuren bij warmteverschillen
 • De vloer werkt geluiddempend, wat hem zeer geschikt maakt voor appartementen
 • Zowel in de industrie als woningen kan de vloer gemaakt worden, want een polyurethaan vloer heeft een warme huiselijke uitstraling

Uitstekende service van Leen van Zuydam

Wanneer u kiest voor de polyurethaan vloeren van Leen van Zuydam, kiest u meer dan alleen een topkwaliteit product voor een scherpe prijs. Bij ons kunt u namelijk ook rekenen op de beste service, zoals:

 • 2 jaar garantie op alle vloeren die we leggen
 • een eerlijke, kosteloze en vrijblijvende offerte
 • we hanteren geen voorrijkosten
 • meer dan 40 jaar ervaring, wat ons een echte autoriteit in het vak maakt
 • polyurethaan gietvloeren voor zowel bedrijven als particulieren

Vrijblijvende offerte voor polyurethaan gietvloer

Voor meer informatie over onze polyurethaan gietvloeren, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte, neemt u contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 11 23 90 94 of door een mail te sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam Vloetechniek B.V. verzorgt de mooiste polyurethaan gietvloeren van topkwaliteit.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN