Over ons

  • GEEN VOORRIJKOSTEN
  • DUIDELIJK OFFERTES
  • AUTORITEIT IN HET VAK
  • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Leen van Zuydam Vloertechniek

Leen van Zuydam vloertechniek B.V. is gevestigd in Dodewaard en heeft zich gespecialiseerd in vloertechniek. Wij werken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië en onze opdrachtgevers voor het professioneel aanbrengen van een gietvloer zijn particulieren en bedrijven.

Met een ervaring van meer dan 43 jaar beheersen wij alle aspecten van de vloertechniek. De gietvloeren die wij aanleggen zijn Epoxy gietvloeren en PolyUrethaan gietvloeren. Daarnaast verwerken wij woonbeton als vloer en op wanden.

Scherpe prijzen

Doordat wij weinig overhead kosten hebben kunnen wij onze werkzaamheden uitvoeren tegen concurrerende tarieven. Niettemin kiezen wij voor materialen van fabrikanten die in de praktijk hun betrouwbaarheid en duurzaamheid al volop hebben bewezen. Op al onze vloeren geven wij bij normaal gebruik een garantie van 2 jaar op slijtage of loslatende hechting.

Hoge kwaliteit en duidelijke offertes

Onze gietvloeren zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar, zodat de vloer één geheel vormt met de rest van uw interieur. Door onze ruime ervaring en vakkennis bent u verzekerd van een vloer die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en duidelijk. Hierin wordt bijvoorbeeld altijd rekening gehouden met eventueel te verwachten meerwerk, zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Naast de aanleg van nieuwe gietvloeren kunt u ons ook inschakelen voor vakkundige reparaties.

    Contact

    Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


    SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN