Gietvloeren Amersfoort

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Vloeren voor particulieren en bedrijven

Wanneer u op zoek bent naar hoge kwaliteit kunststof vloeren in Amersfoort, bent u bij Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. aan het juiste adres. Al ruim 43 jaar leggen wij de mooiste vloeren voor zowel particulieren als bedrijven. Dat doen we in de hele Benelux, en we hebben ook opdrachtgevers in Duitsland, Frankrijk en Italië. Dat is niet voor niets, want bij Leen van Zuydam profiteert u van vloeren van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een gietvloer, betonvloer of coatingvloer in Amersfoort? Neem dan direct contact op voor meer informatie, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Leen van Zuydam levert topkwaliteit

Leen van Zuydam levert bij u in Amersfoort altijd een vloer van topwkaliteit. Wij kiezen voor materialen van fabrikanten die hun betrouwbaarheid en duurzaamheid in de praktijk al jarenlang hebben bewezen. Daarom geven we op alle vloeren ook altijd 2 jaar garantie op slijtage of een loslatende hechting. Wij zijn bovendien gecertificeerd voor de aanleg van ESD (Electro Static Discharge) vloeren, die ervoor zorgen dat statische ontlading via de vloer geen schade aan kan richten. Die vloeren zijn zeer geschikt voor onder andere operatiezalen, computerruimtes en andere plekken waar veel apparatuur gebruikt wordt. Maar ook voor uw woning in Amersfoort kunt u onze expertise inschakelen. Zo leggen we de mooiste polyurethaan gietvloeren voor particulieren, en kunt u voor woonbeton op de vloer en tegen de muur bij ons terecht. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden bij u in Amersfoort te bespreken.

Verschillende stijlen kunststof en betonvloeren

Bij Leen van Zuydam kunt u terecht voor verschillende soorten kunststof en betonvloeren in Amersfoort. Zo bent u bij ons onder andere aan het juiste adres voor:

 • Designvloer
 • Epoxy gietvloer
 • Polyurethaan gietvloer
 • Woonbeton
 • Coatingvloer

Is een betonvloer of een gietvloer iets voor uw pand in Amersfoort? Laat het ons weten, wij overleggen graag met u over de meest geschikte oplossing, en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Service van Leen van Zuydam in Amersfoort

Leen van Zuydam verzorgt dus betonvloeren, gietvloeren en coatingvloeren van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Maar bij ons kiest u ook voor service. U kunt namelijk bovendien rekenen op:

 • een eerlijke, kosteloze en vrijblijvende offerte
 • 2 jaar garantie op alle vloeren die we leggen
 • geen voorrijkosten
 • meer dan 40 jaar ervaring, wij zijn dus een echte autoriteit in het vak
 • gietvloeren en betonvloeren voor zowel bedrijven als particulieren in Amersfoort

Ontvang een vrijblijvende offerte

Kiest u ook voor onze hoge kwaliteit vloeren in Amersfoort? Neem contact met ons op voor meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 11 23 90 94 of door een mail te sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. is uw partner voor de mooiste vloeren in Amersfoort.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN