Gietvloeren Arnhem

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Service voor particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar vloeren in Arnhem van hoge kwaliteit? Bij Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. kunt u terecht voor een topkwaliteit gietvloer, coatingvloer, designvloer of betonvloer. Al ruim 43 jaar gaan wij aan de slag in de hele Benelux, maar ook in Duitsland, Frankrijk en Italië. Dat doen we zowel bij bedrijven als particulieren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een vloer van Leen van Zuydam bij u in Arnhem? Neem dan contact op met onze specialisten voor meer informatie, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Topkwaliteit vloeren in Arnhem

Bij Leen van Zuydam kunt u terecht voor topkwaliteit vloeren in Arnhem. Wij maken altijd gebruik van materialen van fabrikanten die hun betrouwbaarheid en duurzaamheid al jarenlang in de praktijk bewijzen. We geven dan ook altijd 2 jaar garantie op slijtage of loslatende hechting van onze vloeren in Arnhem. Ook zijn we gecertificeerd voor de aanleg van ESD (Electro Static Discharge) vloeren. Deze zorgen dat statische ontlading via de vloer geen schade aan kan richten. Ideaal wanneer u in Arnhem op zoek bent naar een vloer voor een operatiezaal, computerruimte of een andere plek waar veel apparatuur gebruikt wordt. Maar ook voor uw woning in Arnhem bent u bij Leen van Zuydam aan het juiste adres. Wij leggen bijvoorbeeld een prachtige polyurethaan gietvloer voor particulieren, leggen een designvloer of voorzien uw huis van woonbeton op de vloer of tegen de muur.

Gietvloer, betonvloer, coatingvloer en meer

Bij Leen van Zuydam kunt u terecht voor een groot aan bod aan kunststof en betonvloeren in Arnhem. Zo zijn wij uw partner voor:

 

Is een betonvloer, gietvloer of coatingvloer iets voor uw pand in Arnhem? Laat het ons weten, wij kijken graag samen met u naar een geschikte oplossing of stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Kwaliteit en service van Leen van Zuydam

Bij Leen van Zuydam kunt u dus terecht voor vloeren in Arnhem van hoge kwaliteit. Maar wij leveren ook de beste service. Zo profiteert u bij ons onder andere van:

 • geen voorrijkosten
 • 2 jaar garantie op de vloeren die we leggen
 • een eerlijke, kosteloze, vrijblijvende offerte
 • met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een ware autoriteit in het vak
 • gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer voor bedrijven en particulieren in Arnhem

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vloer in Arnhem door Leen van Zuydam laten leggen? Voor meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte neemt u contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 11 23 90 94 of een mail te sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. is uw partner voor een prachtige vloer in Arnhem.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN