Gietvloeren Barneveld

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Gietvloeren voor particulieren en bedrijven

Wanneer u op zoek bent naar mooie vloeren in Barneveld van hoge kwaliteit, dan bent u bij Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. aan het juiste adres. Wij zijn uw partner voor het leggen van onder andere een topkwaliteit gietvloer, coatingvloer, designvloer of betonvloer. Dit doen we al ruim 43 jaar, door de hele Benelux, en we hebben ook klanten in Duitsland, Frankrijk en Italië. Zowel particulieren als bedrijven in Barneveld kunnen dus bij ons terecht voor een mooie nieuwe vloer. Bent u benieuwd wat we voor uw pand kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Gietvloeren in Barneveld van hoge kwaliteit

Voor de mooiste vloeren van topkwaliteit, neemt u in Barneveld contact op met onze specialisten. Wij gebruiken altijd materialen van fabrikanten die al jarenlang hun betrouwbaarheid en duurzaamheid in de praktijk bewijzen. Daarom geven wij gerust 2 jaar garantie op slijtage of loslatende hechting van de vloer in Barneveld. We zijn bovendien gecertificeerd voor de aanleg van ESD (Electro Static Discharge) vloeren). Dit zijn vloeren die zorgen dat statische ontlading geen schade aan kan richten. Ze zijn perfect wanneer u op zoek bent naar een vloer in Barneveld voor een operatiezaal, computerruimte of een andere plek waar veel apparatuur gebruikt wordt. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning in Barneveld? Ook dan bent u aan het juiste adres. Wij leggen bijvoorbeeld een mooie polyurethaan gietvloer, een designvloer of voorzien u thuis van stijlvol woonbeton op de vloer of tegen de muur.

Gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer

U kunt bij Leen van Zuydam terecht voor veel verschillende soorten kunststof en betonvloeren in Barneveld, waaronder:

Wilt u een betonvloer, gietvloer, coatingvloer of designvloer voor uw pand in Barneveld? Neem dan contact op, en we bekijken graag samen de mogelijkheden en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Leen van Zuydam levert kwaliteit en service

Leen van Zuydam garandeert dus een mooie gietvloer van topkwaliteit in Barneveld, maar wij leveren ook de beste service. Denk hierbij onder andere aan:

 • geen voorrijkosten
 • 2 jaar garantie op de vloeren die we leggen
 • een eerlijke, kosteloze, vrijblijvende offerte
 • met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een ware autoriteit in het vak
 • gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer voor bedrijven en particulieren in Barneveld

Ontvang een vrijblijvende offerte

Voor meer informatie, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte, neemt u contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bereiken door te bellen naar 06 11 23 90 94 of stuur een mail via info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam B.V. gaat graag aan de slag met uw vloer in Barneveld.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN