Gietvloeren Beuningen

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Mooie gietvloeren voor particulieren en bedrijven

Voor mooie, strakke vloeren in Beuningen, bent u bij Leen van Zuydam B.V. aan het juiste adres. Wij verzorgen al ruim 43 topkwaliteit gietvloeren, coatingvloeren, designvloeren en betonvloeren bij zowel particulieren als bedrijven. Dit doen we door de hele Benelux, maar ook in Duitsland, Frankrijk en Italië. Ook in Beuningen kunt u dus zeker bij ons terecht. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Hoge kwaliteit gietvloeren in Beuningen

Voor vloeren van hoge kwaliteit, kunt u in Beuningen bij ons terecht. Wij maken altijd gebruik van materialen van fabrikanten die al jarenlang hun betrouwbaarheid en duurzaamheid in de praktijk hebben bewezen. Wij durven daarom gerust op al onze vloeren 2 jaar garantie tegen slijtage en loslatende hechtingen te geven. Ook zijn we gecertificeerd voor het leggen van ESD (Electro Static Discharge) vloeren in Beuningen. Met deze vloeren wordt gezorgd dat statische ontlading geen schade aan kan richten. Bent u op zoek naar een vloer in Beuningen voor een operatiezaal, computerruimte of andere plek waar veel apparatuur gebruikt wordt? Dan kiest u voor ESD vloeren. Ook voor uw woning in Beuningen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo leggen we in huizen regelmatig stijlvolle polyurethaan gietvloeren, designvloeren of strak woonbeton op de vloer of tegen de muur.

Vind uw nieuwe gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer

Bij Leen van Zuydam leggen we verschillende soorten kunststof en betonvloeren in Beuningen, waaronder:

Is een betonvloer, gietvloer, coatingvloer of designvloer ook iets voor uw pand in Beuningen? Wanneer u contact opneemt bekijken we samen de mogelijkheden. Ook ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Kwaliteit en service van Leen van Zuydam

Kies niet alleen voor een vloer van kwaliteit in Beuningen, maar ook voor de uitstekende service van Leen van Zuydam. Hierbij kunt u onder andere rekenen op:

 • geen voorrijkosten
 • 2 jaar garantie op de vloeren die we leggen
 • een eerlijke, kosteloze, vrijblijvende offerte
 • met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een ware autoriteit in het vak
 • gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer voor bedrijven en particulieren in Beuningen

Ontvang direct een vrijblijvende offerte

Voor persoonlijk advies, meer informatie en een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe vloer in Beuningen, neemt u contact met ons op. Dat doet u via het formulier hier op de site, door te bellen naar 06 11 23 90 94 of via een mail naar info@leenvloertechniek.nl. Bij Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. vindt u de mooiste vloeren voor uw pand in Beuningen.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN