Gietvloeren Cuijk

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Specialist in gietvloeren voor bedrijven en particulieren

Wanneer u een mooie, strakke vloer in Cuijk wilt laten leggen, dan neemt u contact op met de specialisten van Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. Al meer dan 40 jaar leggen wij betonvloeren, gietvloeren, coatingvloeren, designvloeren en meer van hoge kwaliteit. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven, in de hele Benelux. Ook leveren we onze services aan klanten in Duitsland, Frankrijk en Italië. Voor een nieuwe vloer in Cuijk kunt u dus zeker bij ons terecht. Neem voor meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Vloeren in Cuijk van hoge kwaliteit

Bij Leen van Zuydam leveren we altijd vloeren van hoge kwaliteit. Wanneer we een gietvloer bij u in Cuijk leggen, maken we namelijk gebruik van materialen van fabrikanten die hun betrouwbaarheid en duurzaamheid in de praktijk bewezen hebben. Daarom durven we gerust 2 jaar garantie te geven op slijtage en loslatende hechtingen. Leen van Zuydam is gecertificeerd in het leggen van ESD (Electro Static Discharge) vloeren in Cuijk. Hiermee kunt u schade door statische ontlading via de vloer voorkomen. Ideaal wanneer u op zoek bent naar een vloer voor bijvoorbeeld een operatiezaal, computerruimte of andere plek waar veel apparatuur gebruikt wordt in Cuijk. Voor uw woning bent u bij ons ook aan het juiste adres. In woonhuizen leggen we namelijk regelmatig de mooiste polyurethaan gietvloeren, designvloeren en u kunt bij ons terecht voor stijlvol woonbeton voor op de vloer of tegen de muur.

Gietvloer, betonvloer, coatingvloer en meer

Wij leveren verschillende kunststof en betonvloeren in Cuijk, zoals:

Denkt u dat een betonvloer, gietvloer, coatingvloer of designvloer echt iets is voor uw pand in Cuijk? Tijdens een persoonlijk gesprek geven we u graag meer informatie en advies.

Leen van Zuydam levert kwaliteit

Naast gietvloeren van hoogwaardige kwaliteit, bent u bij Leen van Zuydam ook gegarandeerd van de beste service. Wij bieden namelijk:

 • geen voorrijkosten
 • 2 jaar garantie op de vloeren die we leggen
 • een eerlijke, kosteloze, vrijblijvende offerte
 • gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer voor bedrijven en particulieren in Cuijk
 • met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een ware autoriteit in het vak

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een vloer in Cuijk, wilt u persoonlijk advies of zou u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 11 23 90 94 of door een mail te sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Kies voor de service van Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. voor een mooie vloer in Cuijk.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN