Gietvloeren Culemborg

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Mooie vloeren voor bedrijven en particulieren

Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer in Culemborg voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met de specialisten van Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. Al meer dan 40 jaar leggen wij topkwaliteit betonvloeren, gietvloeren, coatingvloeren, designvloeren en meer. Dit doen we door de hele Benelux, en we hebben ook klanten in Duitsland, Frankrijk en Italië. Ook voor uw vloer in Culemborg bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wilt u weten wat we voor uw woning of bedrijfspand kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Hoge kwaliteit vloeren in Culemborg

Bij Leen van Zuydam kunt u altijd terecht voor vloeren in Culemborg van hoge kwaliteit. Wat betreft materialen kiezen we namelijk alleen maar voor hoogwaardige fabrikanten, die door de jaren heen hun betrouwbaarheid en duurzaamheid in de praktijk bewezen hebben. We durven daarom gerust 2 jaar garantie te geven op slijtage en loslatende hechtingen. Wij zijn gecertificeerd in het leggen van ESD (Electro Static Discharge) vloeren in Culemborg. Deze vloeren voorkomen statische ontlading, en zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld operatiezalen, computerruimtes of andere plekken waar veel apparatuur gebruikt wordt. Ook voor uw woning in Culemborg bent u bij ons aan het juiste adres. Kies voor onze strakke, stijlvolle polyurethaan gietvloeren, voor een mooie designvloer of laat woonbeton op de vloer of tegen de wand plaatsen.

Groot aanbod aan kunststof en betonvloeren

Leen van Zuydam biedt veel mogelijkheden wat betreft kunststof en betonvloeren in Culemborg. Denk hierbij onder andere aan een:

Is een betonvloer, gietvloer, coatingvloer of designvloer ook echt iets voor uw huis of bedrijfspand in Culemborg? Tijdens een persoonlijk gesprek zullen we de mogelijkheden met u doornemen.

Kwaliteit en service van Leen van Zuydam

U kunt bij ons altijd rekenen op een mooie vloer van topkwaliteit in Culemborg. En we bieden tevens de beste service:

 • geen voorrijkosten
 • 2 jaar garantie op de vloeren die we leggen
 • een eerlijke, kosteloze, vrijblijvende offerte
 • gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer voor bedrijven en particulieren in Culemborg
 • met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een ware autoriteit in het vak

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe vloer in Culemborg, neemt u contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 11 23 90 94 of stuur een mail naar info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam is uw partner voor een mooie, strakke vloer in Culemborg.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN