Gietvloeren Den Bosch

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Stijlvolle vloeren voor bedrijven en particulieren

Voor de mooiste vloeren in Den Bosch, bent u bij Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. aan het juiste adres. Wij leggen al meer dan 40 jaar mooie strakke gietvloeren, coatingvloeren, betonvloeren, designvloeren en meer bij bedrijven en particulieren. Dit doen we in de hele Benelux, en we hebben zelfs klanten in Duitsland, Frankrijk en Italië. Ook voor uw vloeren in Den Bosch bent u bij ons dus aan het juiste adres. Maak een afspraak en ontdek wat we voor uw woning of bedrijfspand kunnen betekenen.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Gietvloeren in Den Bosch van hoge kwaliteit

Leen van Zuydam is uw partner voor topkwaliteit vloeren in Den Bosch. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen van fabrikanten die hun betrouwbaarheid en duurzaamheid door de jaren heen bewezen hebben. Daarom geven we gerust 2 jaar garantie op slijtage en loslatende hechtingen. Ook zijn we gecertificeerd voor het leggen van ESD (Electro Static Discharge) vloeren in Den Bosch. Die voorkomen statische ontlading via de vloer, en zijn daarom heel geschikt voor operatiezalen, computerruimtes en andere kamers waar veel apparatuur gebruikt wordt. Maar ook voor uw woning in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leggen strakke, stijlvolle polyurethaan gietvloeren, een mooie designvloer of we kunnen zelfs woonbeton op de vloer of tegen de wand plaatsen.

Uitgebreid aanbod kunststof en betonvloeren

Leen van Zuydam biedt een groot aanbod aan kunststof en betonvloeren in Den Bosch. Zo kunt u ons inschakelen voor het maken van bijvoorbeeld een:

Bent u op zoek naar een betonvloer, gietvloer, coatingvloer of designvloer voor uw woning of bedrijfspand in Den Bosch? Neem samen met onze specialist de mogelijkheden door.

Topkwaliteit en uitstekende service

Naast een vloer van topkwaliteit, schakelt u Leen van Zuydam in Den Bosch ook in voor onze uitstekende service. Die houdt het volgende in:

 • geen voorrijkosten
 • 2 jaar garantie op de vloeren die we leggen
 • een eerlijke, kosteloze, vrijblijvende offerte
 • gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer voor bedrijven en particulieren in Den Bosch
 • met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een ware autoriteit in het vak

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een vloer in Den Bosch van Leen van Zuydam? Heeft u persoonlijk advies nodig, of zou u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op, en wij helpen u graag verder. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 11 23 90 94 of door een mail te sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. maakt graag een mooie vloer voor u in Den Bosch.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN