Gietvloeren Dodewaard

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Mooie vloeren voor bedrijven en particulieren

Bent u op zoek naar mooie nieuwe vloeren in Dodewaard voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. Wij leggen onder andere gietvloeren, coatingvloeren, betonvloeren, designvloeren en meer. Dit doen we al meer dan 40 jaar in de hele Benelux. Maar ook in Duitsland, Frankrijk en Italië voeren we onze werkzaamheden uit bij ondernemingen. We leveren onze services bovendien aan particulieren. Maak direct een afspraak, en ontdek wat wij kunnen betekenen op het gebied van vloeren voor uw woning of bedrijfspand in Dodewaard.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Hoge kwaliteit vloeren in Dodewaard

Leen van Zuydam maakt altijd vloeren in Dodewaard van hoge kwaliteit. Zo gebruiken we enkel materialen van fabrikanten die in de loop der jaren hun betrouwbaarheid en duurzaamheid bewezen hebben. Voor uw woning in Dodewaard kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stijlvolle, strakke polyurethaan gietvloer, een mooie designvloer en we kunnen zelfs woonbeton op de vloer of tegen de wanden plaatsen. Ook bedrijven kunnen in Dodewaard bij ons terecht, bijvoorbeeld voor een zeer stevige epoxy gietvloer. We zijn bovendien gecertificeerd voor het leggen van ESD (Elecrto Static Discharge) vloeren, die uitermate geschikt zijn voor operatiezalen, computerruimtes en andere kamers waar veel apparatuur staat. Ze zorgen er namelijk voor dat statische ontlading via de vloer voorkomen wordt.

Aanbod aan kunststof en betonvloeren

Bij Leen van Zuydam hebben we een ruim aanbod aan kunststof en betonvloeren in Dodewaard. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor een:

Wilt u ook een mooie betonvloer, gietvloer, coatingvloer of designvloer voor uw woning of bedrijfspand in Dodewaard laten maken? Neem de mogelijkheden met een specialist van Leen van Zuydam door.

Resultaat van topkwaliteit en een uitstekende service

Wanneer u Leen van Zuydam inschakelt, kunt u dus altijd rekenen op een vloer in Dodewaard van topkwaliteit. Maar we leveren ook een uitstekende service, die onder andere bestaat uit:

 • geen voorrijkosten
 • 2 jaar garantie op de vloeren die we leggen
 • een eerlijke, kosteloze, vrijblijvende offerte
 • gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer voor bedrijven en particulieren in Dodewaard
 • met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een ware autoriteit in het vak

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte voor een vloer in Dodewaard, kunt u altijd contact opnemen met Leen van Zuydam. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 11 23 90 94 of door een mail te sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. verzorgt uw mooie, strakke vloer in Dodewaard.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN