Gietvloeren Duiven

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Specialist voor woning en bedrijfspanden

Bent u op zoek naar een specialist die een mooie nieuwe vloer in Duiven komt leggen? Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. gaat graag bij u aan de slag. Dit doen we bij zowel woningen als bedrijfspanden. We verzorgen onder andere gietvloeren, coatingvloeren, betonvloeren, designvloeren en meer. Al meer dan 40 jaar zijn wij werkzaam in de hele Benelux, maar ook in Duitsland, Frankrijk en Italië leveren we onze vloeren. Bent u benieuwd wat we voor u in Duiven kunnen betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Vloeren van hoge kwaliteit in Duiven

Leen van Zuydam levert altijd vloeren van hoge kwaliteit in Duiven. Hierbij wordt enkel gebruik gemaakt van materialen van de beste leveranciers, die in de loop der jaren hun betrouwbaarheid en duurzaamheid bewezen hebben. In woningen leggen we bijvoorbeeld regelmatig stijlvolle, strakke polyurethaan gietvloeren, designvloeren en kunnen we zelfs woonbeton op de vloeren en tegen de wanden plaatsen. Bedrijven schakelen onze hulp in voor onder andere een stevige epoxy gietvloer. Ook zijn we gecertificeerd voor het leggen van ESD (Electro Static Discharge) vloeren, die zeer geschikt zijn voor operatiezalen, computerruimtes en andere kamers met veel apparatuur. Ze zorgen er namelijk voor dat statische ontlading via de vloer voorkomen wordt.

Kunststof of betonvloeren van Leen van Zuydam

Wij hebben altijd een ruim aanbod aan kunststof en betonvloeren in Duiven. Vloersoorten die we leggen zijn onder andere:

Kiest u ook voor een mooie naadloze betonvloer, gietvloer, coatingvloer of designvloer voor uw woning of bedrijfspand in Duiven? Maak een afspraak en neem de mogelijkheden door met een van onze specialisten.

Resultaten van topkwaliteit met uitstekende service

Leen van Zuydam levert dus altijd een resultaat van topkwaliteit, maar u profiteert ook van onze uitstekende service in Duiven. Denk hierbij aan:

 • geen voorrijkosten
 • 2 jaar garantie op de vloeren die we leggen
 • een eerlijke, kosteloze, vrijblijvende offerte
 • gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer voor bedrijven en particulieren in Duiven
 • met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een ware autoriteit in het vak

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Neem voor meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte voor onze vloeren in Duiven contact op via het formulier hier op de site, door te bellen naar 06 11 23 90 94 of stuur een mail naar info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. is uw partner voor uw nieuwe vloer in Duiven.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN