Gietvloeren Duurstede

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Specialist in vloeren in Wijk bij Duurstede

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer in Wijk bij Duurstede? Kies voor een vloer van Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. Wij zijn de specialist op het gebied van kunststof vloeren. Zowel bedrijven als particulieren in de hele Benelux kunnen rekenen op onze service. Ook leggen we de mooiste gietvloeren, coatingvloeren, betonvloeren en meer bij klanten in Duitsland, Frankrijk en Italië. Een vloer voor uw woning of bedrijfspand in Wijk bij Duurstede is voor ons dus geen probleem. Lees voor meer informatie verder, of maak direct een afspraak.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Vloeren voor bedrijven en particulieren

Bij Leen van Zuydam kunt u terecht voor hoge kwaliteit kunststof vloeren voor bedrijfspanden, maar ook voor woningen. Zo leggen we in Wijk bij Duurstede onder andere:

 • Epoxy gietvloeren: deze sterke vloeren zijn zeer geschikt voor bedrijfspanden.
 • Polyurethaan gietvoeren: dit is een flexibele vloersoort die erg goed bestand is tegen chemicaliën. Hij wordt dan ook vaak gebruikt voor industriële toepassingen, maar geeft ook in woningen een mooie, stijlvolle uitstraling.
 • ESD (Electro Static Discharge) vloeren: deze vloersoort is bedoeld voor ruimtes met veel apparatuur (computerruimtes, operatiezalen, etc.) omdat het statische lading via de vloer voorkomt. Wij beschikken over de nodige certificering om dit soort vloeren te leggen.
 • Designvloeren: stijlvolle vloeren die in heel veel verschillende kleuren en stijlen gelegd kunnen worden. Ideaal voor een kantoorpand, maar zal zeker ook mooi staan in uw woning in Wijk bij Duurstede.
 • Woonbeton: geeft elke ruimte een strakke, trendy look. Woonbeton kan op de vloer gestort worden, maar is ook heel geschikt voor tegen de wand.
 • Coatingvloer: een transparante laag die over de vloer gelegd wordt om hem extra te beschermen.

Vloeren in Wijk bij Duurstede voor elke ruimte

De vloeren die wij in Wijk bij Duurstede komen leggen, zijn geschikt voor elke ruimte. U heeft veel keuze uit verschillende kleuren, designs en afwerkingen, waardoor de vloer ongetwijfeld helemaal bij het interieur van uw pand past. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met het leggen van kunststof vloeren, en maken hierbij enkel gebruik van de beste materialen. Die zijn afkomstig van leveranciers die in de loop der jaren hun betrouwbaarheid en duurzaamheid bewezen hebben. Wilt u weten wat er voor uw woning of bedrijfspand in Wijk bij Duurstede allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom u kiest voor Leen van Zuydam

Waarom u nu juist kiest voor de een nieuwe vloer in Wijk bij Duurstede van Leen van Zuydam? Dat doet u niet alleen omdat wij een vloer leggen van zeer hoge kwaliteit, maar ook omdat we uitstekende service leveren. Wij hebben ons in de meer dan 40 jaar dat we werkzaam zijn namelijk zeker bewezen als ware autoriteit in het vak. We verzorgen altijd een gratis vrijblijvende offerte, en vragen ook nooit voorrijkosten wanneer we bij u in Wijk bij Duurstede langskomen. Op slijtage en loslatende hechtingen krijgt u, bij normaal gebruik van de gietvloeren, coatingvloeren, betonvloeren en meer, standaard 2 jaar garantie.

Persoonlijk advies en vrijblijvende offerte

Heeft u interesse in een nieuwe vloer in Wijk bij Duurstede van Leen van Zuydam? Neem voor meer informatie, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte dan contact op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 11 23 90 94 of door een mail te sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. gaat dan graag aan de slag met het leggen van uw nieuwe vloer in Wijk bij Duurstede.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN