Gietvloeren Ede

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Mooie vloeren voor woningen en bedrijfspanden

Voor een stijlvolle nieuwe gietvloer in Ede, schakelt u de hulp in van de specialisten van Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. Wij gaan al meer dan 40 jaar aan de slag bij woningen en bedrijfspanden in de hele Benelux, en werken ook bij klanten in Duitsland, Frankrijk en Italië. We maken onder andere gietvloeren, coatingvloeren, betonvloeren en designvloeren. Wilt u weten wat we voor uw pand in Ede kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Kies voor kwaliteit in Ede

Leen van Zuydam levert altijd vloeren van hoge kwaliteit in Ede. De materialen die we gebruiken komen van leveranciers die in de loop der jaren hun betrouwbaarheid en duurzaamheid bewezen hebben. In woningen leggen we regelmatig stijlvolle polyurethaan gietvloeren, designvloeren, en kunnen we zelfs mooi strak woonbeton op de vloer of tegen de muur plaatsen. Voor bedrijven zijn onze epoxy gietvloeren zeer geschikt. Bovendien beschikken we over de juiste certificering voor het leggen van ESD (Electro Static Discharge) vloeren, die zorgen dat statische ontlading via de vloer voorkomen wordt. Dit soort vloeren zijn in Ede zeer geschikt voor operatiezalen, computerruimtes en andere plekken waar veel apparatuur staat.

Kunststof of betonvloeren van Leen van Zuydam

Als expert in betonvloeren en kunststof vloeren in Ede, plaatsen we onder andere een:

Kies ook voor een mooie betonvloer, gietvloer, coatingvloer of designvloer voor uw woning of bedrijfspand in Ede, en bespreek de mogelijkheden met onze specialist.

De mooiste resultaten en uitstekende service

Naast het feit dat we altijd de mooiste resultaten leveren, profiteert u ook van een uitstekende service wanneer u uw nieuwe vloer in Ede door Leen van Zuydam laat plaatsen. Denk hierbij onder andere aan:

 • geen voorrijkosten
 • 2 jaar garantie op de vloeren die we leggen
 • een eerlijke, kosteloze, vrijblijvende offerte
 • gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer voor bedrijven en particulieren in Ede
 • met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een ware autoriteit in het vak

Contact voor een vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over gietvloeren in Ede, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 11 23 90 94 of stuur ons een mail via info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. gaat graag aan de slag met uw nieuwe vloer in Ede.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN