Gietvloeren Geldermalsen

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Vloeren voor woningen en bedrijfspanden

Bent u van plan om een nieuwe gietvloer in Geldermalsen aan te laten leggen? Dan kunt u het beste terecht bij Leen van Zuydam Vloertechniek B.V.: de specialist in kunststof vloeren. Al meer dan 40 jaar plaatsen we in de hele Benelux (maar ook voor klanten in Frankrijk, Duitsland en Italië) vloeren. Dit zijn onder andere gietvloeren, coatingvloeren, betonvloeren en designvloeren en allemaal van hoge kwaliteit. Dat doen we bij zowel bedrijven als particulieren. Wat mogen we voor u in Geldermalsen betekenen? Neem contact op, en maak een afspraak om de mogelijkheden voor uw pand te bespreken.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

 

 

Topkwaliteit vloeren in Geldermalsen

Wanneer u een hoge kwaliteit vloer in Geldermalsen wilt laten leggen, helpt Leen van Zuydam u graag verder. We gebruiken voor alle projecten alleen de beste materialen. Die komen van betrouwbare leveranciers, leveranciers die de goede kwaliteit van hun producten door de jaren heen bewezen hebben. In woningen wordt er regelmatig gekozen voor mooi strak woonbeton op de vloer (of zelfs tegen de muur), stijlvolle polyurethaan gietvloeren en designvloeren. Voor bedrijven zijn de sterke epoxy gietvloeren heel geschikt. Bent u op zoek naar een vloer in Geldermalsen voor een ruimte met veel apparatuur (denk aan een computerruimte of operatiezaal)? Wij hebben ook een certificering voor het leggen van ESD (Electro Static Discharge) vloeren. Die zorgen dat statische ontlading via de vloer voorkomen wordt.

Specialist in betonvloeren en kunststof vloeren

Leen van Zuydam is expert in betonvloeren en kunststof gietvloeren in Geldermalsen, en u schakelt ons in voor het plaatsen van een:

Welke optie is het meest geschikt voor uw pand? Kiest u een betonvloer, gietvloer, coatingvloer of toch een designvloer voor uw woning of bedrijfspand in Geldermalsen? Maak een afspraak en bespreek de mogelijkheden met onze specialist.

Prachtige resultaten en een uitstekende service

Naast het feit dat we prachtige vloeren maken van hoge kwaliteit, kunt u bij ons ook nog rekenen op de beste service. Hierbij mag u uitgaan van onder andere:

 • geen voorrijkosten
 • 2 jaar garantie op de vloeren die we leggen
 • een eerlijke, kosteloze, vrijblijvende offerte
 • gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer voor bedrijven en particulieren in Geldermalsen
 • met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een ware autoriteit in het vak

Meer informatie en een vrijblijvende offerte

Voor meer informatie over uw nieuwe vloer in Geldermalsen, een persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte, neemt u gerust contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 11 23 90 94 of stuur een mail naar info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. is uw partner voor uw nieuwe vloer in Geldermalsen.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN