Gietvloeren Groesbeek

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Voor woningen en bedrijfspanden

Voor een nieuwe gietvloer in Groesbeek, kunt u altijd terecht bij de specialisten van Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. Wij leggen al ruim 43 jaar door de hele Benelux (en bij klanten in Duitsland, Italië en Frankrijk) de mooiste kunststof en betonvloeren. Denk hierbij onder andere aan gietvloeren, coatingvloeren, woonbeton en designvloeren van hoge kwaliteit. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Wilt u weten wat we voor u in Groesbeek kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze specialist, en maak een afspraak.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Vloeren in Groesbeek van topkwaliteit

De vloeren van Leen van Zuydam in Groesbeek zijn altijd van zeer hoge kwaliteit. Dat kunnen we garanderen omdat we enkel gebruik maken van materialen die van betrouwbare leveranciers afkomstig zijn, die hun kwaliteit en duurzaamheid door de jaren heen bewezen hebben. Voor woningen betekent dat mooi strak woonbeton op de vloeren (of zelfs tegen de muren), stijlvolle polyurethaan gietvloeren en designvloeren. Bij bedrijven leggen we regelmatig sterke epoxy gietvloeren. Voor een vloer in Groesbeek voor een ruimte met veel apparatuur (zoals een computerruimte of operatiezaal), neemt u ook contact op. Leen van Zuydam is namelijk gecertificeerd voor het leggen van ESD (Electro Static Discharge) vloeren. Die voorkomen statische ontlading via de vloeren.

Expert in betonvloeren en kunststof vloeren

Als expert in kunststof vloeren in Groesbeek, kunt u bij Leen van Zuydam onder andere terecht voor het leggen van een:

Is de betonvloer, gietvloer, coatingvloer of de designvloer het meest geschikt voor uw woning of bedrijfspand in Groesbeek? Maak een afspraak met onze adviseur, en wij helpen u graag verder.

Mooiste resultaten en uitstekende service

Bij Leen van Zuydam kunt u dus altijd rekenen op de mooiste vloeren van hoge kwaliteit. Maar ook onze service is uitstekend. Zo mag u altijd uitgaan van onder andere:

 • geen voorrijkosten
 • 2 jaar garantie op de vloeren die we leggen
 • een eerlijke, kosteloze, vrijblijvende offerte
 • gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer voor bedrijven en particulieren in Groesbeek
 • met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een ware autoriteit in het vak

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Voor meer informatie, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe gietvloer in Groesbeek, neemt u contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 11 23 90 94 of door een mail te sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Vertrouw op de kwaliteit en service van Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. voor uw nieuwe vloer in Groesbeek.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN