Gietvloeren Huissen

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Voor particulieren en bedrijven

Wilt u een nieuwe vloer in Huissen laten leggen? Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. is de specialist op het gebied van stijlvolle, praktische kunststof vloeren. Al ruim 43 jaar leggen we door de hele Benelux (en bij klanten in Duitsland, Frankrijk en Italië) vloeren. Dit doen we zowel in woningen als bedrijfspanden. U kunt bij ons terecht voor onder andere gietvloeren, coatingvloeren, betonvloeren en designvloeren van hoge kwaliteit. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor een vloer van Leen van Zuydam voor uw pand in Huissen zijn? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Vloeren in Huissen van hoge kwaliteit

Wanneer u een vloer voor uw woning of bedrijfspand in Huissen bij ons koopt, kunt u altijd rekenen op uitstekende kwaliteit. Dat komt omdat we alleen gebruik maken van materialen van betrouwbare leveranciers. Zij hebben de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten door de jaren heen bewezen. Voor uw woning betekent dat bijvoorbeeld mooi woonbeton (wat we ook tegen de wand kunnen maken), een strakke polyurethaan gietvloer of een stijlvolle designvloer. Op het gebied van bedrijfsvloeren leggen we vaak stevige epoxy gietvloeren in Huissen. Bent u op zoek naar een vloer voor een ruimte met veel apparatuur (denk aan een computerruimte of operatiezaal), dan is een ESD (Electro Static Discharge) vloer er geschikt. Die voorkomt namelijk statische ontlading via de vloeren. Wij zijn gecertificeerd voor het leggen van dit soort vloeren.

Uw expert in kunststof en betonvloeren

Schakel ook de expert in kunststof en betonvloeren in Huissen in. Leen van Zuydam plaatst onder andere uw:

Wilt u weten welke vloer het meest geschikt is voor uw pand in Huissen, en die het beste bij het interieur van uw woning of bedrijfsruimte past? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies met een van onze specialisten.

Mooie resultaten en goede service

Bij Leen van Zuydam kunt u dus altijd rekenen op een mooie vloer in Huissen. Maar ook onze service is uitstekend. U kunt hierbij onder andere uitgaan van:

 • geen voorrijkosten
 • 2 jaar garantie op de vloeren die we leggen
 • een eerlijke, kosteloze, vrijblijvende offerte
 • gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer voor bedrijven en particulieren in Huissen
 • met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een ware autoriteit in het vak

Persoonlijk advies en vrijblijvende offerte

Voor meer informatie, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe vloer in Huissen, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 11 23 90 94 of door een mail te sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Vertrouw op de kwaliteit en service van Leen van Zuydam Vloertechniek B.V., en schakel ons in voor uw nieuwe vloer in Huissen.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN