Gietvloeren Malden

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Hoge kwaliteit voor bedrijven en particulieren

Voor mooie gietvloeren in Malden van topkwaliteit, neemt u contact op met de specialisten van Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. Wij leggen al ruim 43 jaar strakke kunststof vloeren voor zowel bedrijven als particulieren. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere gietvloeren, coatingvloeren, woonbeton en designvloeren van hoge kwaliteit. We zijn werkzaam in de gehele Benelux, en gaan zelfs aan de slag bij klanten in Duitsland, Frankrijk en Italië. Wilt u weten wat de mogelijkheden van een nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand in Malden zijn? Maak dan een afspraak voor meer informatie en persoonlijk advies.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Uw nieuwe vloeren in Malden

Wanneer u uw nieuwe vloer in Malden laat leggen door Leen van Zuydam, kunt u altijd rekenen op een resultaat van hoge kwaliteit. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring, en we maken enkel gebruik van hoogwaardige materialen. Die zijn afkomstig van leveranciers die door de jaren heen hun betrouwbaarheid en duurzaamheid in de praktijk bewezen hebben. In woningen leggen we regelmatig strakke polyurethaan gietvloeren, stijlvolle designvloeren en kunnen we woonbeton op de vloer, en zelfs tegen de wanden maken. Bedrijven kiezen vaak voor onze zeer stevige epoxy gietvloeren. Bent u op zoek naar een vloer in Malden voor een ruimte met veel apparatuur (zoals een computerruimte of operatiezaal)? Kies dan voor een ESD (Electro Static Discharge) vloer. Hiermee wordt statische ontlading via de vloer voorkomen. Wij zijn gecertificeerd in het leggen van deze vloeren.

Gespecialiseerd in kunststof en betonvloeren

Voor uw vloeren in Malden bent u bij Leen van Zuydam dus aan het juiste adres. Zo kunt u onder andere op ons rekenen voor het plaatsen van een:

Voor meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies over welke vloer het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand of een vrijblijvende offerte, maakt u een afspraak met een van onze specialisten.

Prachtige resultaten, uitstekende service

Bij Leen van Zuydam moet u dus zijn voor een vloer in Malden van topkwaliteit. Maar dat is niet de enige reden waarom u voor onze hulp kiest. Wij leveren namelijk ook uitstekende service. Zo kunt u altijd uitgaan van:

 • geen voorrijkosten
 • 2 jaar garantie op de vloeren die we leggen
 • een eerlijke, kosteloze, vrijblijvende offerte
 • gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer voor bedrijven en particulieren in Malden
 • met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een ware autoriteit in het vak

Persoonlijk advies en vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze gietvloeren in Huissen, persoonlijk advies van een specialist of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 11 23 90 94 of door een mail te sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Voor uw nieuwe vloer in Malden kunt u vertrouwen op de specialisten van Leen van Zuydam Vloertechniek B.V.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN