Gietvloeren Nijmegen

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Uw vloerspecialist in Nijmegen

Bent u op zoek naar een mooie, strakke vloer in Nijmegen? Neem dan contact op met de specialisten van Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. Wij zijn al ruim 43 jaar de expert op het gebied van kunststof en betonvloeren, zoals gietvloeren, coatingvloeren, woonbeton en designvloeren van hoge kwaliteit. Die leggen we in panden door de hele Benelux, maar ook bij klanten in Duitsland, Frankrijk en Italië. Ook voor uw woning of bedrijfspand in Nijmegen neemt u contact met ons op. Maak direct een afspraak om de mogelijkheden met een van onze specialisten te bespreken.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Hoge kwaliteit gietvloer laten leggen

Kiest u voor een nieuwe vloer in Nijmegen van Leen van Zuydam? Dan kunt u altijd rekenen op een vloer van hoge kwaliteit. Onze vakmensen hebben namelijk de nodige kennis van, en ervaring met, het leggen van kunststof en betonvloeren. Ook gebruiken we enkel materialen van betrouwbare leveranciers, die hun kwaliteit door de jaren heen hebben bewezen. In bedrijfspanden leggen we vaak stevige epoxy gietvloeren. Ook zijn we gecertificeerd voor het leggen van ESD (Electro Static Discharge) vloeren. Die voorkomen statische ontlading via de vloer, en zijn bedoeld voor ruimtes met veel apparatuur (denk bijvoorbeeld aan een operatiezaal of computerruimte). Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een nieuwe vloer in hun woning. Zo zijn we expert in woonbeton voor vloeren, maar ook voor wanden. Ook polyurethaan gietvloeren en designvloeren zijn zeer geschikt voor uw woning in Nijmegen.

Groot aanbod aan kunststof en betonnen gietvloeren

Bij Leen van Zuydam kunt u dus terecht voor een groot aanbod aan kunststof en betonvloeren. Zo kunt u ons onder andere inschakelen voor een:

Neem contact op om de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand in Nijmegen door te nemen met een van onze specialisten.

Mooiste resultaten en uitstekende service

Wij leveren dus vloeren in Nijmegen van topkwaliteit. Maar dat is niet de enige reden dat u kiest voor Leen van Zuydam voor uw nieuwe vloer. Wij garanderen namelijk ook een uitstekende service. Ga bij ons onder andere uit van:

 • geen voorrijkosten
 • 2 jaar garantie op de vloeren die we leggen
 • een eerlijke, kosteloze, vrijblijvende offerte
 • gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer voor bedrijven en particulieren in Nijmegen
 • met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een ware autoriteit in het vak

Vrijblijvende offerte voor uw vloer in Nijmegen

Voor meer informatie, persoonlijk advies en natuurlijk een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe vloer in Nijmegen, neemt u natuurlijk contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 11 23 90 94 of door een mail te sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. is uw partner voor een mooie nieuwe vloer in Nijmegen.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN