Gietvloeren Oss

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Nieuwe vloer in Oss

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer in Oss voor uw woning of bedrijfspand, neemt u contact op met Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van topkwaliteit kunststof en betonvloeren. Dit doen we al meer dan 40 jaar, bij zowel woningen als bedrijfspanden. We zijn werkzaam in de hele Benelux, en we hebben zelfs klanten in Frankrijk, Duitsland en Italië. Bent u benieuwd wat we voor u in Oss kunnen betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak om de mogelijkheden van bijvoorbeeld woonbeton, gietvloeren, coatingvloeren en designvloeren te bespreken.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Specialist voor bedrijven en particulieren in Oss

Voor hoge kwaliteit vloeren in Oss kunnen zowel bedrijven als particulieren bij ons terecht. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met het leggen van kunststof en betonvloeren, en gebruiken enkel de beste materialen. Die zijn afkomstig van leveranciers die in de loop der jaren hun betrouwbaarheid en duurzaamheid bewezen hebben. In bedrijfspanden leggen we vaak stevige epoxy gietvloeren. Ook kunt u bij ons terecht voor het leggen van een ESD (Electro Static Discharge) vloer, waarvoor wij zijn gecertificeerd. Die voorkomen statische ontlading via de vloer, en zijn daarom zeer geschikt voor ruimtes met veel apparatuur (bijvoorbeeld een operatiezaal of computerruimte). Maar ook voor uw woning in Oss kunt u bij ons terecht. Zo gaan we aan de slag met woonbeton, niet alleen voor op de vloer, maar het is ook heel geschikt voor wanden. Ook voor een strakke, naadloze polyurethaan gietvloer of een designvloer neemt u contact op.

Mogelijkheden van een kunststof of betonvloer

Met een kunststof of betonvloer kunt u in Oss veel verschillende kanten op. Leen van Zuydam vertelt u graag meer over de mogelijkheden van een:

Welke vloer is het meest geschikt voor uw woning of bedrijfspand in Oss? Neem direct contact op en maak een afspraak met een van onze specialisten.

Kies voor service van Leen van Zuydam

Wanneer u de hulp inschakelt van Leen van Zuydam voor uw nieuwe vloer in Oss kiest u niet alleen voor een vloer van topkwaliteit, maar ook voor uitstekende service. Wij garanderen onder andere:

 • geen voorrijkosten
 • 2 jaar garantie op de vloeren die we leggen
 • een eerlijke, kosteloze, vrijblijvende offerte
 • gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer voor bedrijven en particulieren in Oss
 • met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een ware autoriteit in het vak

Contact voor een vrijblijvende offerte

Neem direct contact met ons op voor meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte voor uw vloer in Oss. Vul hier op de site het contactformulier in, bel 06 11 23 90 94 of stuur een mail naar info@leenvloertechniek.nl. Kies Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. voor een mooie nieuwe vloer in Oss!

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN