Gietvloeren Rhenen

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Vloer laten leggen in Rhenen

Voor een mooie, strakke vloer in Rhenen voor een woning of bedrijfspand, kiest u voor de kunststof vloeren van Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. Wij leggen al meer dan 40 jaar prachtige betonvloeren, gietvloeren, coatingvloeren en designvloeren. Dat doen we voor zowel bedrijven als particulieren, door de hele Benelux. Ook gaan voeren we werkzaamheden uit bij klanten in Duitsland, Frankrijk en Italië. Bent u benieuwd wat we kunnen betekenen voor u in Rhenen? Neem contact op en maak een afspraak voor advies van onze specialist.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Topkwaliteit vloeren in Rhenen

Leen van Zuydam maakt enkel vloeren in Rhenen van hoge kwaliteit. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met het leggen van verschillende soorten vloeren. Ook gebruiken we alleen materialen van leveranciers die hun betrouwbaarheid en kwaliteit door de jaren heen bewezen hebben. In bedrijfspanden wordt vaak gekozen voor epoxy gietvloeren, omdat deze vloersoort erg sterk is. Op kantoren wordt vaak gekozen voor een stijlvolle designvloer. We beschikken over de certificering voor het plaatsen van ESD (Electro Static Discharge) vloeren. Die zijn bedoeld om statische ontlading via de vloer te voorkomen, en worden toegepast in ruimtes met veel apparatuur (operatiezaal, computerruimte, etc.). Een polyurethaan gietvloer is erg geschikt voor woningen, net als het trendy woonbeton, wat we op de vloer en tegen de wand kunnen maken.

Vind een vloer die bij u past

De mogelijkheden van een kunststof of betonvloer in Rhenen door Leen van Zuydam zijn dus zeer groot. U kunt bij ons terecht voor een:

Wij adviseren u graag over de vloer die voor uw woning of bedrijfspand in Rhenen het meest geschikt is. Neem hiervoor contact met ons op.

De service van Leen van Zuydam

Bij Leen van Zuydam kunt u dus rekenen op kwaliteit. Maar dat is niet de enige reden waarom u ons inschakelt voor een vloer in Rhenen. Wij bieden namelijk ook uitstekende service:

 • geen voorrijkosten
 • 2 jaar garantie op de vloeren die we leggen
 • een eerlijke, kosteloze, vrijblijvende offerte
 • gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer voor bedrijven en particulieren in Rhenen
 • met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een ware autoriteit in het vak

Meer informatie en een vrijblijvende offerte

Voor meer informatie, persoonlijk advies voor een vloer in Rhenen of een vrijblijvende offerte, neemt u contact op met onze specialisten. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 11 23 90 94 of door een mail te sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. is uw partner voor een stijlvolle vloer in Rhenen.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN