Gietvloeren Tiel

  • GEEN VOORRIJKOSTEN
  • DUIDELIJK OFFERTES
  • AUTORITEIT IN HET VAK
  • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Kwaliteitsvloeren in Tiel

Wilt u een nieuwe vloer in Tiel kopen voor uw woning of bedrijfspand? Kies dan voor een strakke, naadloze en zeer stijlvolle betonvloer of kunststof vloer. Hierin is Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. gespecialiseerd. Wij leggen al meer dan 40 jaar prachtige betonvloeren, gietvloeren, coatingvloeren en designvloeren. We zijn werkzaam bij bedrijven en particulieren in de hele Benelux. Maar ook in Duitsland, Frankrijk en Italië hebben we klanten. Voor uw vloer in Tiel bent u bij ons dus zeker aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw pand? Neem dan contact met ons op.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Voor bedrijven en particulieren

De vakmensen van Leen van Zuydam gaan graag aan de slag met uw nieuwe vloer in Tiel van topkwaliteit. Die kwaliteit kunnen we garanderen omdat we over de nodige kennis en ervaring beschikken, en bovendien gebruik maken van de beste materialen van leveranciers die hun betrouwbaarheid en duurzaamheid in de loop der jaren hebben bewezen. In bedrijfspanden leggen we regelmatig sterke epoxy gietvloeren. In kantoren wordt er vaker gekozen voor een designvloer.

Omdat we in het bezit zijn van de juiste certificering, kunnen we bij uw pand ook een ESD (Electro Static Discharge) vloer plaatsen. Die voorkomen statische ontlading via de vloer, en zijn bedoeld voor ruimtes met veel apparatuur (operatiezaal, computerruimte, etc.). Wilt u een mooie naadloze vloer in Tiel voor uw woning? Kies dan voor een stijlvolle polyurethaan gietvloer, of het trendy woonbeton, wat zowel op de vloer als tegen de wanden gemaakt kan worden.

Vloeren van Leen van Zuydam

Bij Leen van Zuydam vindt u altijd een mooie strakke vloer in Tiel die bij uw stijl past. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een:

Laat u adviseren en inspireren door onze specialisten over de nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand in Tiel.

Topkwaliteit en uitstekende service

Wij zorgen dus voor een vloer van topkwaliteit. Maar dat is niet de enige reden waarom u ons inschakelt voor uw nieuwe vloer in Tiel. Wij bieden namelijk ook zeer goede service. Zo vragen we geen voorrijkosten, ontvangt u altijd een eerlijke, kosteloze en vrijblijvende offerte, en kunt u rekenen op de expertise van onze werknemers aangezien we met meer dan 40 jaar ervaring een ware autoriteit zijn in het vak. De kwaliteit van onze gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer voor bedrijven en particulieren in Tiel verzekeren we overigens nog met 2 jaar garantie.

Vrijblijvende offerte voor vloeren in Tiel

Neem voor meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe vloer in Tiel contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 11 23 90 94 of door een mail te sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. verzorgt graag uw nieuwe vloer in Tiel.

    Contact

    Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


    SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN