Gietvloeren Uden

  • GEEN VOORRIJKOSTEN
  • DUIDELIJK OFFERTES
  • AUTORITEIT IN HET VAK
  • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Vloeren in Uden van hoge kwaliteit

Voor mooie, strakke vloeren in Uden van hoge kwaliteit, bent u bij Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van kunststof vloeren. Die leveren we aan zowel particulieren als bedrijven, in de hele Benelux. Ook plaatsen we vloeren bij klanten in Duitsland, Frankrijk en Italië. Al meer dan 40 jaar lang leggen we de mooiste gietvloeren, coatingvloeren, designvloeren en betonvloeren. Wat kunnen we voor u in Uden betekenen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken met een van onze specialisten.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Vakmanschap voor bedrijven en particulieren

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Leen van Zuydam terecht voor een nieuwe vloer in Uden. Wij kunnen de kwaliteit van onze producten garanderen omdat onze vakmensen over de juiste kennis en ervaring beschikken om een mooi resultaat te leveren. Ook maken we alleen gebruik van materialen van leveranciers die in de loop der jaren hun betrouwbaarheid en duurzaamheid bewezen hebben. In bedrijfspanden leggen we vaak sterke epoxy gietvloeren. Voor kantoren wordt er regelmatig gekozen voor een designvloer. Wij beschikken over de juiste certificering voor het leggen van een ESD (Electro Static Discharge) vloer. Die zijn zeer geschikt voor ruimtes in Uden waar veel apparatuur staat, zoals een operatiezaal of computerruimte. Ze voorkomen namelijk statische ontlading via de vloer. Ook voor uw woning in Uden kunt u bij ons terecht. Zo leggen we een stijlvolle polyurethaan gietvloer of trendy woonbeton (wat we zowel op de vloeren als tegen de wand kunnen maken).

Vloeren van Leen van Zuydam

Bij ons kunt u altijd terecht bij een mooie strakke vloer in Uden die perfect bij uw stijl en interieur past. Zo neemt u bijvoorbeeld contact op voor een:

We bieden bovendien veel mogelijkheden op het gebied van kleur en afwerking. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand in Uden met onze specialist te bespreken.

Topkwaliteit vloeren en uitstekende service

Naast vloeren van topkwaliteit, kunt u bij ons ook altijd rekenen op een uitstekende service. We vragen bijvoorbeeld geen voorrijkosten om bij u langs te komen in Uden. Ook ontvangt u vooraf altijd een eerlijke, kosteloze en vrijblijvende offerte. U kunt rekenen op de expertise van onze vakmensen. Wij zijn namelijk al 43 jaar expert op het gebied van kunststof vloeren, en we zijn daarom een ware autoriteit in het vak. De kwaliteit van onze gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer voor bedrijven en particulieren in Uden verzekeren we bovendien met 2 jaar garantie op slijtage en loslatende hechtingen bij normaal gebruik.

Vrijblijvende offerte voor uw vloer in Uden

Wanneer u graag meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen voor uw vloer in Uden, neemt u contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 06 11 23 90 94 of door een mail te sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. is uw specialist voor vloeren in Uden.

    Contact

    Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


    SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN