Gietvloeren Utrecht

  • GEEN VOORRIJKOSTEN
  • DUIDELIJK OFFERTES
  • AUTORITEIT IN HET VAK
  • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Specialist voor vloeren in Utrecht

Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer in Utrecht voor uw woning of bedrijfspand, neemt u contact op met Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. Wij zijn al meer dan 40 jaar specialist in kunststof vloeren. Zo gaan we aan de slag met het leggen van bijvoorbeeld een gietvloer, coatingvloer, designvloer of met het maken van woonbeton voor vloeren en wanden. Dit doen we in de hele Benelux, maar ook bij klanten in Frankrijk, Duitsland en Italië. Voor uw nieuwe vloer in Utrecht kunt u dus zeker bij ons terecht. Wilt u de mogelijkheden bespreken met een van onze specialisten? Twijfel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Vakmanschap voor bedrijven en particulieren

Leen van Zuydam verzorgt altijd mooie, strakke vloeren in Utrecht van topkwaliteit. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis en jarenlange ervaring, en maken altijd gebruik van de beste materialen van betrouwbare leveranciers. Zo garanderen we een mooi resultaat. In bedrijfspanden is dit vaak een sterke epoxy gietvloer, en een polyurethaan gietvloer is weer zeer geschikt voor industriële toepassingen. Voor bijvoorbeeld kantoren wordt regelmatig gekozen voor een designvloer. Wij beschikken over het certificaat voor het plaatsen van ESD (Electro Static Discharge) vloeren, die geplaatst worden in ruimtes met veel apparatuur. Ze voorkomen namelijk statische ontlading via de vloer. Ze worden toegepast in onder andere operatiezalen en computerruimtes. Ook voor uw woning in Utrecht neemt u contact op. Wij leveren onder andere polyurethaan gietvloeren en designvloeren in alle kleuren en verschillende patronen. Woonbeton voor uw vloeren en wanden is ook een heel stijlvolle mogelijkheid. Neem contact op voor persoonlijk advies.

Uw nieuwe vloer in Utrecht

Kies voor een mooie strakke vloer voor uw woning of bedrijfspand in Utrecht. Neem contact met ons op voor bijvoorbeeld een:

Op het gebied van kleur en afwerking zijn er talloze mogelijkheden. Wij bespreken ze graag met u tijdens een adviesgesprek. Ook ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Waarom u kiest voor Leen van Zuydam

Waarom u juist kiest voor Leen van Zuydam voor een nieuwe vloer in Utrecht? Dat doet u niet alleen omdat we een eindresultaat van hoge kwaliteit leveren, maar ook omdat u altijd kunt rekenen op een uitstekende service. Die bestaat onder andere uit een eerlijke, kosteloze en vrijblijvende offerte vooraf. Ook vragen we geen voorrijkosten om bij u in Utrecht langs te komen. Met ruim 43 jaar ervaring op het gebied van kunststof vloeren, zijn we een ware autoriteit in het vak. Daarom geven we op al onze gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer voor bedrijven en particulieren in Utrecht 2 jaar garantie op slijtage en loslatende hechtingen bij normaal gebruik.

Contact voor een vrijblijvende offerte

Kiest u ook voor een nieuwe vloer in Utrecht van Leen van Zuydam? Neem voor meer informatie, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 11 23 90 94 of door een mail te sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Schakel Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. in voor uw nieuwe vloer in Utrecht.

    Contact

    Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


    SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN