Gietvloeren Veenendaal

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Uw nieuwe vloeren in Veenendaal

Uw nieuwe vloer in Veenendaal laat u natuurlijk leggen door de specialisten van Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. Al meer dan 40 jaar zijn wij de expert op het gebied van kunststof vloeren. Wij leggen vloeren bij zowel particulieren als bedrijven door de hele Benelux. Ook in Frankrijk, Duitsland en Italië helpen we klanten met mooie gietvloeren, coatingvloeren, designvloeren of woonbeton voor de vloeren en wanden. Bent u benieuwd wat we voor u in Veenendaal kunnen betekenen? Onze specialisten bespreken graag de mogelijkheden. Maak direct een afspraak.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Specialist voor bedrijven en particulieren

Bij Leen van Zuydam bent u aan het juiste adres voor een mooie, strakke kunststof vloer in Veenendaal. We gaan regelmatig aan de slag met:

 • Zeer sterke epoxy gietvloeren voor op de werkvloer
 • Polyurethaan gietvloeren voor industriële toepassingen, aangezien ze zeer goed bestand zijn tegen chemicaliën. Deze vloeren passen we ook steeds vaker in woningen in Veenendaal toe, omdat ze een zeer stijlvolle uitstraling hebben
 • ESD (Electro Static Discharge) vloeren, speciaal voor ruimtes met veel apparatuur zoals operatiezalen en computerruimtes. Ze voorkomen namelijk statische ontlading via de vloer. Wij beschikken over de juiste certificering, en kunnen deze vloeren daarom in Veenendaal plaatsen
 • Designvloeren in kantoren en woningen
 • Woonbeton voor op de vloer, maar ook voor mooie strakke wanden
 • Coatingvloeren voor een mooie transparante afwerking en extra bescherming voor uw vloeren

Vloeren van topkwaliteit in Veenendaal

Onze ervaren vakmensen gebruiken altijd de beste materialen van betrouwbare leveranciers om een vloer van topkwaliteit te garanderen. Deze leveranciers hebben hun kwaliteit en duurzaamheid door de jaren heen in de praktijk ook echt bewezen. Wanneer u ons inschakelt voor uw nieuwe vloer in Veenendaal, heeft u de keuze uit talloze mogelijkheden op het gebied van kleuren, designs en afwerkingen. Op die manier realiseren we altijd een vloer die helemaal bij het interieur van uw pand past

Kies voor de service van Leen van Zuydam

Wanneer wij uw nieuwe vloer van topkwaliteit in Veenendaal leggen, kunt u altijd rekenen op onze uitstekende service! Zo ontvangt u altijd een eerlijke, kosteloze en vrijblijvende offerte, en vragen we geen voorrijkosten wanneer we bij u in Veenendaal langskomen. Met ruim 43 jaar ervaring zijn we een ware autoriteit op het gebied van kunststof vloeren. We zijn zeker van de kwaliteit die we leveren, en geven daarom op al onze gietvloeren, betonvloeren, coatingvloeren en meer bij normaal gebruik 2 jaar garantie op slijtage en loslatende hechtingen.

Contact voor persoonlijk advies en vrijblijvende offerte

Wilt u ook profiteren van de kwaliteit en service van Leen van Zuydam voor uw nieuwe vloeren in Veenendaal? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 11 23 90 94 of door een mail te sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Bij Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. kunt u terecht voor uw nieuwe vloer in Veenendaal.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN