Gietvloeren Veghel

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Nieuwe vloer in Veghel

Wilt u een nieuwe vloer in Veghel wilt laten leggen? Neemt contact op met de specialisten van Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. Wij verzorgen de mooiste kunststof vloeren. Onder andere gietvloeren, coatingvloeren en designvloeren, maar ook woonbeton voor bedrijven en particulieren. Dat doen we door de hele Benelux, dus ook bij u in Veghel. We hebben zelfs klanten in Duitsland, Frankrijk en Italië. Die profiteren allemaal van onze ruim 43 jaar ervaring. Wilt u weten wat we voor uw pand kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Expert voor bedrijven en particulieren

Bij Leen van Zuydam zijn zowel bedrijven als particulieren aan het juiste adres voor vloeren in Veghel. Wij verzorgen altijd een mooie, strakke kunststof vloer. We leggen regelmatig:

 • Epoxy gietvloeren: zeer sterke vloersoort, ideaal voor bedrijven
 • Polyurethaan gietvloeren: goed bestand tegen chemicaliën, wat ze ideaal maakt voor industriële toepassingen, maar ze zijn ook erg geschikt voor woningen waar ze de ruimte een stijlvolle uitstraling geven
 • ESD (Electro Static Discharge) vloeren: worden in ruimtes met veel apparatuur (operatiezaal, computerruimte, etc.) toegepast omdat ze statische ontlading via de vloer voorkomen. Wij beschikken over de juiste certificering om deze vloeren te plaatsen
 • Designvloeren: perfect voor bedrijfspanden zoals kantoren, maar ook erg mooi in uw woning
 • Woonbeton: is geschikt voor de vloeren als de wanden van uw woning in Veghel
 • Coatingvloeren: een mooie transparante afwerking die dient als extra bescherming voor de vloer

Kies voor vloer van hoge kwaliteit

Wanneer u voor onze vloeren in Veghel kiest, kiest u voor kwaliteit. Dat komt niet alleen door het feit dat onze vakmensen over de nodige kennis ervaring beschikken om de vloer perfect in uw woning of bedrijfspand te leggen. Wij maken namelijk ook alleen gebruik van de beste materialen. Hiervoor maken we gebruik van leveranciers die hun betrouwbaarheid door de jaren heen bewezen hebben. Die altijd kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten leveren. U heeft hierdoor talloze mogelijkheden op het gebied van kleuren, designs en afwerkingen voor uw vloer in Veghel. Zo verzorgen we altijd een vloer die perfect bij de rest van het interieur past.

Onze service in Veghel

Als u voor Leen van Zuydam voor uw vloer in Veghel kiest, kunt u naast kwaliteit ook rekenen op uitstekende service. U ontvangt namelijk altijd een eerlijke, kosteloze en natuurlijk vrijblijvende offerte. Ook vragen we wanneer we langskomen bij u in Veghel geen voorrijkosten. We hebben al meer dan 40 jaar ervaring met kunststof vloeren voor particulieren en bedrijven. U zou ons dus een ware autoriteit in het vak kunnen noemen. Daarbij geven wij bovendien altijd 2 jaar garantie op slijtage en loslatende hechtingen bij normaal gebruik bij onze gietvloeren, coatingvloeren, betonvloeren en meer.

Vrijblijvende offerte en persoonlijk advies

Wilt u van de kwaliteit van de producten en service van Leen van Zuydam profiteren voor uw nieuwe vloer in Veghel? Voor meer informatie, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte neemt u contact met ons op. Hiervoor vult u het contactformulier op de site in, belt u 06 11 23 90 94 of stuurt u een mail naar info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam B.V. gaat graag aan de slag met uw nieuwe vloer in Veghel.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN