Gietvloeren Wageningen

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Uw nieuwe vloer in Wageningen

Wilt u een nieuwe vloer in Wageningen van topkwaliteit laten leggen? Kies voor de specialist op het gebied van kunststof vloeren: Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. Al meer dan 40 jaar leggen wij bij bedrijven en particulieren onder andere gietvloeren, coatingvloeren, designvloeren en betonvloeren. Dit doen we door de hele Benelux, dus ook voor uw woning of bedrijfspand in Wageningen. We gaan zelfs aan de slag bij klanten in Duitsland, Frankrijk en Italië. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op en plan een afspraak in.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Vloeren voor bedrijven en particulieren

Leen van Zuydam legt mooie kunststof vloeren voor zowel bedrijven als particulieren. De vloersoorten die wij verzorgen zijn onder andere:

 • Epoxy gietvloeren: sterke vloersoort die zeer geschikt is als bedrijfsvloer.
 • Polyurethaan gietvloeren: kunnen goed tegen chemicaliën, waardoor ze ideaal zijn voor industriële toepassingen. Ook voor woningen zijn ze heel geschikt, en geven ze een stijlvolle uitstraling.
 • ESD (Electro Static Discharge) vloeren: bedoeld voor ruimtes met veel apparatuur (operatiezaal, computerruimte, etc.). Voorkomen statische ontlading via de vloer. Wij beschikken over de juiste certificering om deze vloeren te plaatsen in Wageningen.
 • Designvloeren: ideaal voor bijvoorbeeld een kantoorpand, maar staat ook erg mooi in uw woning.
 • Woonbeton: voor een strakke look kiest u voor beton op de vloer, maar ook tegen de wand kunt u kiezen voor woonbeton.
 • Coatingvloeren: deze transparante afwerking zorgt voor extra bescherming van de vloer.

Kies in Wageningen voor kwaliteit

Kies voor de vloeren van Leen van Zuydam in Wageningen, en u kiest voor kwaliteit. Dit komt doordat we over de nodige kennis en ervaring beschikken om de vloer perfect te leggen in uw woning of bedrijfspand, maar ook omdat we alleen gebruik maken van de beste materialen. De leveranciers van deze materialen hebben hun betrouwbaarheid en duurzaamheid in de loop der jaren in de praktijk bewezen. Op het gebied van kleuren, designs en afwerkingen bieden we tal van mogelijkheden voor uw vloer in Wageningen. Zo past hij altijd bij het interieur van uw pand.

De service van Leen van Zuydam

Wanneer u een vloer door ons laat leggen in Wageningen, kunt u naast hoge kwaliteit ook altijd rekenen op uitstekende service. Zo ontvangt u altijd een gratis vrijblijvende offerte en betaalt u geen voorrijkosten wanneer we in Wageningen bij u langs komen. Op slijtage en loslatende hechtingen ontvangt u, bij normaal gebruik van uw gietvloeren, coatingvloeren, betonvloeren en meer, krijgt u 2 jaar garantie. We hebben al meer dan 40 jaar ervaring met het leggen van kunststof vloeren, en zijn dan ook een ware autoriteit in het vak.

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Laat Leen van Zuydam uw nieuwe vloer in Wageningen regelen, en u zult er nog jarenlang van kunnen genieten. Neem voor meer informatie, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 11 23 90 94 of stuur een mail naar info@leenvloertechniek.nl. Voor uw nieuwe vloer in Wageningen kiest u voor Leen van Zuydam Vloertechniek B.V.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN