Gietvloeren Wijchen

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Nieuwe vloer in Wijchen

Wilt u een nieuwe vloer in Wijchen laten leggen van topkwaliteit? Dan neemt u contact op met Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. Wij zijn al meer dan 40 jaar de specialist op het gebied van kunststof vloeren, en leggen onder andere gietvloeren, coatingvloeren en betonvloeren bij bedrijven en particulieren. We werken in de hele Benelux, en hebben zelfs klanten in Duitsland, Frankrijk en Italië. Een mooie vloer voor uw pand in Wijchen is voor ons dus geen probleem. Voor meer informatie leest u verder, of neemt u direct contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Kwaliteitsvloeren voor bedrijven en particulieren

Leen van Zuydam is de specialist in kunststof vloeren voor bedrijven en particulieren. We leggen in Wijchen onder andere:

 • Epoxy gietvloeren: een sterke vloer die zeer geschikt is voor in bedrijfspanden.
 • Polyurethaan gietvloeren: een flexibele vloer die zeer goed bestand is tegen chemicaliën.
 • ESD (Electro Static Discharge) vloeren: gebruikt in ruimtes met veel apparatuur, zoals computerruimtes en operatiezalen. Ze voorkomen statische ontlading via de vloer. Wij beschikken over de juiste certificering om deze vloeren te leggen.
 • Designvloeren: zeer geschikt voor kantoorpanden, maar staan ook heel mooi in woningen.
 • Woonbeton: strakke betonlook voor op de vloer, maar kan ook gebruikt worden voor de wanden van uw pand.
 • Coatingvloeren: een transparante afwerking die voor extra bescherming zorgt.

Vloer in Wijchen van Leen van Zuydam

Wanneer u kiest voor de vloeren van Leen van Zuydam, kiest u voor kwaliteit. Wij hebben de nodige kennis en ervaring om de vloer perfect te leggen in uw woning of bedrijfspand. Ook maken we alleen gebruik van de beste materialen van betrouwbare leveranciers. Zij hebben de duurzaamheid en kwaliteit van hun producten in de loop der jaren bewezen. We kunnen de vloeren in verschillende kleuren, designs en afwerkingen leggen, wat betekent dat we altijd een vloer in Wijchen voor u kunnen verzorgen die helemaal bij uw interieur past.

Hoge kwaliteit en uitstekende service

Naast het leggen van hoge kwaliteit vloeren in Wijchen, staan wij ook bekend om onze uitstekende service. Met meer dan 40 jaar ervaring in het leggen van kunststof vloeren, zijn wij immers een ware autoriteit in het vak. We verzorgen bijvoorbeeld altijd een gratis vrijblijvende offerte, en u betaalt geen voorrijkosten wanneer we in Wijchen langskomen. We geven 2 jaar garantie bij normaal gebruik op slijtage en loslatende hechtingen van onze gietvloeren, betonvloeren en meer.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Wilt u door Leen van Zuydam uw nieuwe vloer in Wijchen laten leggen? Of wilt u meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte? Neem dan direct contact op via het formulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 11 23 90 94 of een mail sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. is uw partner voor uw nieuwe vloer in Wijchen.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN