Gietvloeren Woudenberg

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Uw expert in vloeren in Woudenberg

Bent u op zoek naar een specialist voor een nieuwe vloer in Woudenberg? Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. is expert op het gebied van kunststof vloeren, en legt die ook bij uw woning of bedrijfspand. Wij zijn werkzaam in de hele Benelux met de mooiste gietvloeren, coatingvloeren, betonvloeren en meer, en leggen die zelfs ook bij klanten in Duitsland, Frankrijk en Italië. Voor uw nieuwe vloer in Woudenberg kunt u dus ook bij ons terecht. Voor meer informatie leest u verder, of maakt u direct een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

 

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Nieuwe vloeren voor bedrijven en particulieren

Leen van Zuydam legt de mooiste kunststof vloeren van hoge kwaliteit in bedrijfspanden in Woudenberg, maar ook voor uw woning kunt u bij ons terecht. Zo leggen we regelmatig onder andere:

 • Epoxy gietvloeren: sterke vloeren die zeer geschikt zijn voor bedrijfspanden.
 • Polyurethaan gietvloeren: een zeer flexibele vloersoort die goed bestand is tegen chemicaliën. Dat maakt hem zeer geschikt voor industriële toepassingen, maar hij is in de laatste jaren ook door particulieren ontdekt. Dat komt door de strakke, stijlvolle uitstraling en het feit dat hij eenvoudig schoon te maken is.
 • ESD (Electro Static Discharge) vloeren: een vloersoort die statische ontlading via de vloer voorkomt. Hij is bedoeld voor ruimtes met veel apparatuur, zoals een computerruimte of operatiezaal. Leen van Zuydam beschikt over de nodig certificering om deze vloer in Woudenberg te plaatsen.
 • Designvloeren: stijlvolle vloeren in verschillende kleuren en patronen. Ideaal voor kantoorpanden, maar staan zeker ook erg mooi in woningen.
 • Woonbeton: geeft een ruimte een strakke, trendy look. Kan ook tegen wanden gemaakt worden.
 • Coatingvloer: een transparante laag die over de vloer gelegd wordt voor extra bescherming.

Hoge kwaliteit kunststof vloeren

Wanneer u kiest voor een vloer in Woudenberg van Leen van Zuydam, kunt u altijd rekenen op een product van hoge kwaliteit. Dat komt omdat onze vakmensen over de juiste kennis en ervaring beschikken, en bij het leggen van de kunststof en betonvloeren alleen gebruik maken van materialen van hoge kwaliteit. Wij kiezen altijd voor betrouwbare leveranciers die hun duurzaamheid en kwaliteit door de jaren heen bewezen hebben. Die vloeren kunnen we overigens leggen in veel kleuren, designs en met verschillende afwerkingen. Zo kiest u altijd een vloer die helemaal bij het interieur van uw woning of bedrijfspand in Woudenberg past.

Kies voor Leen van Zuydam

Waarom u juist kiest voor een vloer in Woudenberg van Leen van Zuydam? Dat doet u niet alleen omdat wij altijd een resultaat leveren van topkwaliteit, maar ook omdat u bij ons kunt rekenen op uitstekende service. In de ruim 40 jaar dat we werkzaam zijn met kunststof vloeren, hebben we ons namelijk bewezen als ware autoriteit in het vak. Wij verzorgen altijd een gratis vrijblijvende offerte, en vragen nooit voorrijkosten wanneer we bij u in Woudenberg langskomen. Bij normaal gebruik van de gietvloeren, coatingvloeren, betonvloeren en meer krijgt u altijd standaard 2 jaar garantie op slijtage en loslatende hechtingen.

Vrijblijvende offerte en persoonlijk advies

Voor meer informatie, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte voor een mooie kunststof vloer in Woudenberg, neemt u contact op met onze specialisten. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bellen via 06 11 23 90 94 of een mail sturen naar info@leenvloertechniek.nl. Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. is uw partner voor een nieuwe vloer in Woudenberg.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN