Gietvloeren Zaltbommel

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Nieuwe gietvloer leggen in Zaltbommel

Wanneer u een nieuwe vloer in Zaltbommel wilt laten leggen, kiest u voor een specialist die kwaliteitswerk levert. Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. is die specialist. Al meer dan 40 jaar leggen wij de mooiste, topkwaliteit kunststof vloeren in zowel woningen als bedrijfspanden. Dit doen we in de hele Benelux, maar ook bij klanten in Duitsland, Frankrijk en Italië. Een gietvloer, coatingvloer of designvloer voor uw pand in Zaltbommel leggen is voor ons dus zeker geen probleem. Lees verder voor meer informatie, of maak direct een afspraak en ontvang een vrijblijvende offerte.

 

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Vloeren voor bedrijven en particulieren

Zowel bedrijven als particulieren kunnen in Zaltbommel contact opnemen voor een kunststof gietvloer van topkwaliteit. Wij leggen onder andere:

  • Epoxy gietvloeren: erg sterke vloersoort die zeer geschikt is voor bedrijfspanden.
  • Polyurethaan gietvloeren: vloer die bestand is tegen chemicaliën en daarom vaak in de industrie toegepast wordt. De laatste jaren wordt hij, door de stijlvolle, strakke uistraling en eenvoudig onderhoud, ook steeds vaker in woningen gelegd.
  • ESD (Electro Static Discharge) vloeren: vloeren voor ruimtes met veel apparatuur (computerruimte, operatiezaal, etc.) die statische ontlading via de vloer voorkomt. Voor het leggen van deze vloer is een certificering nodig, die Leen van Zuydam heeft.
  • Designvloeren: zeer geschikt voor bedrijfspanden zoals kantoren. Maar deze vloeren staan zijn ook erg stijlvol in woningen.
  • Woonbeton: een strakke, trendy look, die niet alleen op de vloer gestort kan worden, maar ook zeer geschikt is voor wanden.
  • Coatingvloeren: een transparante coating laag die de vloer beschermd.

Passende vloer voor uw interieur in Zaltbommel

De vloeren die wij in Zaltbommel leggen, zijn geschikt voor elke ruimte. We bieden veel keuze op het gebied van kleur, designs en afwerkingen. Hierdoor past de vloer ongetwijfeld helemaal bij uw pand. Ook maken we enkel gebruik van materialen van topkwaliteit, die afkomstig zijn van leveranciers die de betrouwbaarheid en duurzaamheid van hun producten in de loop der jaren bewezen hebben. Onze vakmensen hebben de nodige kennis en ervaring om een kunststof vloer helemaal naar wens in uw woning of bedrijfspand in Zaltbommel te plaatsen. Maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Kies voor de service van Leen van Zuydam

Laat u uw nieuwe vloer in Zaltbommel door ons leggen? Dan kiest u overigens naast kwaliteit ook voor een uitstekende service. Wij hebben in de ruim 40 jaar dat we werkzaam zijn op het gebied van kunststof vloeren bewezen dat we een ware autoriteit zijn in het vak. U ontvangt altijd vooraf een vrijblijvende offerte. Ook vragen we geen voorrijkosten als we bij u in Zaltbommel langskomen. Bij normaal gebruik ontvangt u op onze gietvloeren, coatingvloeren, betonvloeren en meer altijd 2 jaar garantie op slijtage en loslatende hechtingen.

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Voor meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bellen of een mail sturen. Dat doet u via 06 11 23 90 94 of info@leenvloertechniek.nl. Laat uw nieuwe vloer in Zaltbommel leggen door een specialist van Leen van Zuydam Vloertechniek B.V.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN