Gietvloeren Zevenaar

 • GEEN VOORRIJKOSTEN
 • DUIDELIJK OFFERTES
 • AUTORITEIT IN HET VAK
 • PROFESSIONEEL & VOL PASSIE

Gietvloerspecialist in Zevenaar

Bent u op zoek naar een vloerspecialist voor een mooi, praktische kunststof vloer in Zevenaar? Neem dan contact op met Leen van Zuydam Vloertechniek B.V. Wij leggen de mooiste topkwaliteit kunststof vloeren van zowel woningen en bedrijfspanden, wat we doen in de hele Benelux, maar ook bij klanten in Duitsland, Frankrijk en Italië. Een gietvloer, coatingvloer of designvloer is voor uw pand in Zevenaar geen probleem. Voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte, kunt u een afspraak maken.

Coatingvloer

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn antiallergisch en makkelijk te reinigen.

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druken treksterkte is twee maal zo groot als beton

Polyurethaan gietvloer

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

Vloer voor woning of bedrijfspand

Bij Leen van Zuydam kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor een nieuwe vloer in Zevenaar. Wij leggen onder andere:

 • Epoxy gietvloeren: een sterke vloersoort die erg geschikt is voor bedrijfspanden in verschillende branches.
 • Polyurethaan gietvloeren: vloeren die zeer bestand zijn tegen chemicaliën, en daarom vaak in de industrie toegepast worden. De laatste jaren zijn ze, door hun stijlvolle en strakke uitstraling en eenvoudig onderhoud, ook steeds vaker terug te vinden in woningen.
 • ESD (Electro Static Discharge) vloeren: vloeren voor ruimtes met veel apparatuur, zoals computerruimtes en operatiezalen, die statische ontlading via de vloer voorkomen. Omdat deze vloeren speciale vakkennis vereisen, is er een certificaat voor nodig om het te leggen. Wij beschikken over dit certificaat.
 • Designvloeren: zowel geschikt voor zakelijke panden zoals kantoren als woningen.
 • Woonbeton: een strakke, trendy look die op de vloer gestort kan worden, maar die ook heel geschikt is voor wanden.
 • Coatingvloeren: een transparante laag die over de bestaande vloer gegoten wordt om hem extra te beschermen.

Passende gietvloer in Zevenaar vinden

Met de hulp van Leen van Zuydam vindt u altijd de geschikte vloer voor uw woning of bedrijfspand in Zevenaar. U heeft namelijk de keuze uit veel kleuren, designs en afwerkingen. Dit maakt dat we een gietvloer kunnen leggen die helemaal bij het interieur en de stijl van uw pand past. Bij het leggen van deze vloeren maken onze ervaren vakmensen altijd gebruik van materialen van topkwaliteit. Die zijn afkomstig van leveranciers die hun kwaliteit en betrouwbaarheid door de jaren heen bewezen hebben. Laat uw kunststof vloer in Zevenaar door Leen van Zuydam leggen, en maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

De service van Leen van Zuydam

Kiest u voor een kunststof vloer in Zevenaar van Leen van Zuydam? Dan kiest u dus voor een product van topkwaliteit. Bovendien profiteert u ook van uitstekende service. We zijn al ruim 40 jaar werkzaam op het gebied van kunststof vloeren, en hebben in die tijd bewezen dat we een ware autoriteit zijn in het vak. U ontvangt altijd vooraf een gratis, vrijblijvende offerte, en we vragen geen voorrijkosten wanneer we bij u in Zevenaar langskomen. Bij normaal gebruik geven we op de gietvloeren, coatingvloeren, betonvloeren en meer altijd standaard 2 jaar garantie op slijtage en loslatende hechtingen.

Contact voor een vrijblijvende offerte

Wilt u graag meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw vloer in Zevenaar? Neem dan contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. Ook is het mogelijk om te bellen of mailen via 06 11 23 90 94 of info@leenvloertechniek.nl. Laat uw nieuwe vloer in Zevenaar leggen door de specialist van Leen van Zuydam Vloertechniek B.V.

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?


  SPECIALIST IN KUSTSTOFVLOEREN